-
AuthorPosts
-
ristovic Friend
ristovic
- Join date:
- October 2008
- Posts:
- 26
- Downloads:
- 0
- Uploads:
- 24
- Thanks:
- 7
- Thanked:
- 1 times in 1 posts
March 30, 2009 at 8:13 am #139734Please for help.
Trying to create a new position module (user 10) in the header (<jdoc:include type=”modules” name=”user10″ style=”raw” />) but can not …
See fotos..
Thank you!
—————————————————————————————————————————<!– BEGIN: HEADER –>
<div id=”ja-headerwrap”>
<div id=”ja-header” class=”clearfix”>
<?php
$siteName = $tmpTools->sitename();
if ($tmpTools->getParam(‘logoType’)==’image’) { ?>
<h1 class=”logo”>
<a href=”index.php” title=”<?php echo $siteName; ?>”><span><?php echo $siteName; ?></span></a>
</h1>
<?php } else {
$logoText = (trim($tmpTools->getParam(‘logoText’))==”) ? $config->sitename : $tmpTools->getParam(‘logoText’);
$sloganText = (trim($tmpTools->getParam(‘sloganText’))==”) ? JText::_(‘SITE SLOGAN’) : $tmpTools->getParam(‘sloganText’); ?>
<h1 class=”logo-text”>
<a href=”index.php” title=”<?php echo $siteName; ?>”><span><?php echo $logoText; ?></span></a>
</h1>
<p class=”site-slogan”><?php echo $sloganText;?></p>
<?php } ?>
<div id=”ja-headtools” class=”ja-headtool”>
<div class=”ja-innerpad clearfix”>
<?php
$d=date(‘l’);
if ($d==”Tuesday”)
$d=’utorak,’;
if ($d==”Wednesday”)
$d=’sreda,’;
if ($d==”Thursday”)
$d=’četvrtak,’;
if ($d==”Friday”)
$d=’petak,’;
if ($d==”Saturday”)
$d=’subota,’;
if ($d==”Sunday”)
$d=’nedelja,’;
if ($d==”Monday”)
$d=’ponedeljak,’;
$mm=date(‘M’);
if ($mm==”Jan”)
$mm=’januar’;
if ($mm==”Feb”)
$mm=’februar’;
if ($mm==”Mar”)
$mm=’mart’;
if ($mm==”Apr”)
$mm=’april’;
if ($mm==”May”)
$mm=’maj’;
if ($mm==”Jun”)
$mm=’jun’;
if ($mm==”Jul”)
$mm=’jul’;
if ($mm==”Aug”)
$mm=’avgust’;
if ($mm==”Sep”)
$mm=’septembar’;
if ($mm==”Oct”)
$mm=’oktobar’;
if ($mm==”Nov”)
$mm=’novembar’;
if ($mm==”Dec”)
$mm=’decembar’;
?>
<div class=”ja-day”>
<?php
echo ” <div>”.$d.” “.date (‘d.’).” “.$mm.” 2009.”.”</div>”;
?>
</div>
<ul>
<jdoc:include type=”modules” name=”ja-login” />
<!–module search–>
<?php if($this->countModules(‘user4’)) : ?>
<jdoc:include type=”modules” name=”user4″ />
<?php endif; ?>
</ul>
<?php if ($tmpTools->getParam(JA_TOOL_USER)) { ?>
<div id=”ja-usertools”>
<strong>Veličina teksta</strong><?php $tmpTools->genToolMenu($tmpTools->getParam(JA_TOOL_USER)); ?>
</div>
<jdoc:include type=”modules” name=”user10″ style=”raw” /><?php } ?>
</div>
</div>
</div>
</div>
<!– END: HEADER –>
———————————————————————————————————————————-
cgc0202 Friend
cgc0202
- Join date:
- August 2007
- Posts:
- 2244
- Downloads:
- 0
- Uploads:
- 3
- Thanks:
- 206
- Thanked:
- 262 times in 1 posts
March 30, 2009 at 2:10 pm #299062<em>@ristovic 121470 wrote:</em><blockquote>Please for help.
Trying to create a new position module (user 10) in the header (<jdoc:include type=”modules” name=”user10″ style=”raw” />) but can not …
See fotos..
Thank you!
—————————————————————————————————————————<!– BEGIN: HEADER –>
<div id=”ja-headerwrap”>
<div id=”ja-header” class=”clearfix”>
<?php
$siteName = $tmpTools->sitename();
if ($tmpTools->getParam(‘logoType’)==’image’) { ?>
<h1 class=”logo”>
<a href=”index.php” title=”<?php echo $siteName; ?>”><span><?php echo $siteName; ?></span></a>
</h1>
<?php } else {
$logoText = (trim($tmpTools->getParam(‘logoText’))==”) ? $config->sitename : $tmpTools->getParam(‘logoText’);
$sloganText = (trim($tmpTools->getParam(‘sloganText’))==”) ? JText::_(‘SITE SLOGAN’) : $tmpTools->getParam(‘sloganText’); ?>
<h1 class=”logo-text”>
<a href=”index.php” title=”<?php echo $siteName; ?>”><span><?php echo $logoText; ?></span></a>
</h1>
<p class=”site-slogan”><?php echo $sloganText;?></p>
<?php } ?>
<div id=”ja-headtools” class=”ja-headtool”>
<div class=”ja-innerpad clearfix”>
<?php
$d=date(‘l’);
if ($d==”Tuesday”)
$d=’utorak,’;
if ($d==”Wednesday”)
$d=’sreda,’;
if ($d==”Thursday”)
$d=’?etvrtak,’;
if ($d==”Friday”)
$d=’petak,’;
if ($d==”Saturday”)
$d=’subota,’;
if ($d==”Sunday”)
$d=’nedelja,’;
if ($d==”Monday”)
$d=’ponedeljak,’;
$mm=date(‘M’);
if ($mm==”Jan”)
$mm=’januar’;
if ($mm==”Feb”)
$mm=’februar’;
if ($mm==”Mar”)
$mm=’mart’;
if ($mm==”Apr”)
$mm=’april’;
if ($mm==”May”)
$mm=’maj’;
if ($mm==”Jun”)
$mm=’jun’;
if ($mm==”Jul”)
$mm=’jul’;
if ($mm==”Aug”)
$mm=’avgust’;
if ($mm==”Sep”)
$mm=’septembar’;
if ($mm==”Oct”)
$mm=’oktobar’;
if ($mm==”Nov”)
$mm=’novembar’;
if ($mm==”Dec”)
$mm=’decembar’;
?>
<div class=”ja-day”>
<?php
echo ” <div>”.$d.” “.date (‘d.’).” “.$mm.” 2009.”.”</div>”;
?>
</div>
<ul>
<jdoc:include type=”modules” name=”ja-login” />
<!–module search–>
<?php if($this->countModules(‘user4’)) : ?>
<jdoc:include type=”modules” name=”user4″ />
<?php endif; ?>
</ul>
<?php if ($tmpTools->getParam(JA_TOOL_USER)) { ?>
<div id=”ja-usertools”>
<strong>Veli?ina teksta</strong><?php $tmpTools->genToolMenu($tmpTools->getParam(JA_TOOL_USER)); ?>
</div>
<jdoc:include type=”modules” name=”user10″ style=”raw” /><?php } ?>
</div>
</div>
</div>
</div>
<!– END: HEADER –>
———————————————————————————————————————————</blockquote>Has this been solved?
HI ristovic,
Did you remember to add user10 in the templateDetails.xml?
Can you please show an image of your Modules menu, especially the userpositions? Did you create new CSS tags for the user10 position or you just used the existing tags in the right column of the header?
Also in your index.php, can you test the position by adding “User 10” (you can remove it later) within the CSS tags that envelop the <jdoc:include type=”modules” name=”user10″ style=”raw” />.
I am interested to see where the text “User 10” goes and the alignment. r, does your second photo show this already? If the second photo shows what looks like a right alignment, that may be the problem –
How large are the photos? you may be aware already that the header heights CSS tags are absolute.
Cornelio
June 5, 2009 at 11:15 pm #307105I am having a similar problem. My logo graphic is taller than the default logo text, so the date/login box displays higher, leaving an empty white space below the login menu (very similar to the screen shot posted in this thread). I would like to be able to fill that space with text or a graphic or banner.
I tried one solution posted in another thread about inserting a banner, but it just pushed all of the text for the date/login section over behind my main header logo. That approach also seemed to make the boundary box behind the date/login section much larger, covering up my header logo when I would mouse over the date/login box.
I’m not a programmer, so as much detail as possible would be helpful. I checked the site listed in this thread today, and it appears the problem was never resolved. Thank you in advance.
kachete Friendkachete
- Join date:
- January 2006
- Posts:
- 46
- Downloads:
- 0
- Uploads:
- 1
- Thanks:
- 3
- Thanked:
- 2 times in 1 posts
June 6, 2009 at 1:18 am #307115<em>@brentsr 131720 wrote:</em><blockquote>I am having a similar problem. My logo graphic is taller than the default logo text, so the date/login box displays higher, leaving an empty white space below the login menu (very similar to the screen shot posted in this thread). I would like to be able to fill that space with text or a graphic or banner.
I tried one solution posted in another thread about inserting a banner, but it just pushed all of the text for the date/login section over behind my main header logo. That approach also seemed to make the boundary box behind the date/login section much larger, covering up my header logo when I would mouse over the date/login box.
I’m not a programmer, so as much detail as possible would be helpful. I checked the site listed in this thread today, and it appears the problem was never resolved. Thank you in advance.</blockquote>
Same problem as you man
We want to put some banners under the login tools text size, but have the same issue as you post here
Please some help here needed
Thanks in advance
Best Regards
1 user says Thank You to kachete for this useful post
kachete Friendkachete
- Join date:
- January 2006
- Posts:
- 46
- Downloads:
- 0
- Uploads:
- 1
- Thanks:
- 3
- Thanked:
- 2 times in 1 posts
June 9, 2009 at 11:13 pm #307455Hi i think i have a solution after burning my eyes
I need to put some banner upside the logo and i do this
between
[PHP]<div id=”ja-wrapper”>
<!– BEGIN: HEADER –>[/PHP]
i insert the code for a banner that can control like this
[PHP]<div id=”ja-wrapper”>
<!– BEGIN: super HEADER banner –>
<div id=”ja-headerwrap”>
<div align=”center”>
<?php if($this->countModules(‘banner-super’)) : ?>
<jdoc:include type=”modules” name=”banner-super” />
<?php endif; ?>
</div>
</div>
<!– END: super HEADER banner –><!– BEGIN: HEADER –>[/PHP]
Now for the cheese
i want to add a banner also below the date and the headtools
So i take some code in the same structure and trying some things i do this
i add this code just up the two last divs in the header
[PHP]<!– BEGIN: BANNER DOWN HEADTOOLS –>
<div id=”ja-headtools-banner” class=”ja-headtools-banner”>
<div class=”ja-innerpad clearfix”><div id=”ja-header-banner”>
<div align=”center”>
<?php if($this->countModules(‘banner-top’)) : ?>
<jdoc:include type=”modules” name=”banner-top” />
<?php endif; ?>
</div>
</div>
</div>
</div>
<!– END: BANNER DOWN HEADTOOLS –></div>
</div>
<!– END: HEADER –>[/PHP]Now i have to control the new created module with the css becouse the module headtools have a css value that when i change also change this new code so i copy some css in the main template.css code and duplicate and rename the headertools css to headertools-banner so we can manage to control the css individualy and works perfect
Now the great modules are working all toguether but i have a big issue with this
It works pefect in SAFARI, FIREFOX, CROME but in IE dont work
Please
The modules and the banner are working but in IE dont
Best regards
hope it helps
(sorry my bad explanation if you dnt get it but it works)
Thanks
-
AuthorPosts
Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)This topic contains 5 replies, has 4 voices, and was last updated by kachete 15 years, 5 months ago.
We moved to new unified forum. Please post all new support queries in our New Forum
Jump to forum