Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • Author

Hello!!!
    My site is http://www.e-tirnavos.gr in greek language. I m not have any problem as you see in my site BUT when i post an article in my facebook (publish the url of article in wall) the title and the description of my content looks whith strange characters (see screenshot). When i change the template the contents looks fine. I didnt have that problem before and im wonder why know the problem appears! Im not change something.

Here http://www.facebook.com/profile.php?id=100001219503720&v=wall is my facebook account

1. fb
    madcat77 Friend

Anyone?? Please…

madcat77 Friend

Where i can see the enconding of template? For some reason (i dont realy know) the enconding has change and if i find the line in the code maybe that will fix the problem…

Manos Moderator

The problem is probably on your DB.

(Δες το collation της βάσης σου)

madcat77 Friend

Να μιλήσουμε λίγο ελληνικά να τους τρελάνουμε 🙂
    Η βάση ειναι uttf8_general_ci και το πρόβλημα δεν το ειχα. Λοιπον, αντικατέστησα το index.php με το αρχικο του temlate και τα έδειξε κανονικά. Μετά όμως οταν ανεβάζω ένα αρθρο στο fb δεν μου δειχνει την προεπισκόπηση του και την περιγραφη ως συνήθως…παρα μονο το url του αρθρου.

Manos Moderator

Κατά 99% κάποιο component σου δημιουργεί το πρόβλημα (το είχα πάθει με τον καιρό του gavick)

Πάντως κάτι δεν πάει καλά αν προσέξεις έχεις σε πολλά σημεία ( �) κάπου έχουν δώσει λύση εδώ γι’ αυτό.

madcat77 Friend

Εχω απεγκαταστασεί κάποια πρόσφατα component και προσθετα αλλα δεν διορθώθηκε. Μπορω να κάνω κάτι αλλο για να το διορθώσω
    Για το � αν δεν ειναι κόπος στειλε μου το Url να διαβάσω την λύση.
    Σ’ευχαριστω για τον χρόνο σου

Manos Moderator

Δυστυχώς το λινκ δεν το έχω… .(κάποια στιγμή το είχα βρει) αναγκαστικά θα κάνεις αναζήτηση

madcat77 Friend

Ok !! Για το αλλο προβλημα τι μου προτείνεις να κάνω…σου στελνω και screenshot για να δεις πως εμφανίζεται…

1. fb1
    Manos Moderator

Δεν έχω καταφέρει να βρω λύση σε αυτό.
    Το έχω αντιμετωπίσει και έχω καταλήξει στα εξής.

1) Όταν το fb σέρνεται δεν τραβάει σωστά τα data από το site σου.
    2) Όταν έχει υψηλό load ο server που σε φιλοξενεί….χτυπάει time out στο fb με αποτέλεσμα να μην λαμβάνει τα στοιχεία από τον server σου.
    3) Έχει πρόβλημα με τα μεγάλα url.

Αυτές είναι οι τρεις πιθανές απαντήσεις που έχω δώσει καθώς για το ίδιο url κάποιες φορές δεν μπορεί να το διαβάσει ενώ κάποιες άλλες το διβάζει κανονικά.

madcat77 Friend

Οκ σ’ευχαριστω παρα πολυ για τον χρόνο σου! Θα μελετήσω όλα αυτα που μου έγραψες κι αν βρω λύση θα σου πω !!
    Σ’ευχαριστω πολυ!

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)

This topic contains 11 replies, has 2 voices, and was last updated by  madcat77 14 years, 4 months ago.

We moved to new unified forum. Please post all new support queries in our New Forum