-
AuthorPosts
-
marco17 Friend
marco17
- Join date:
- January 2009
- Posts:
- 229
- Downloads:
- 17
- Uploads:
- 36
- Thanks:
- 26
- Thanked:
- 3 times in 2 posts
February 23, 2015 at 3:57 pm #204044Hi,
We have included this code into a module:
<style type=”text/css”>
.obehotel-search {width: 220px !important;}
</style>
<script src=”http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.9.1/jquery.min.js” ></script>
<link rel=”stylesheet” type=”text/css” media=”all” href=”https://booking.obehotel.com:448/css/obehotel_search.css” />
<link rel=”stylesheet” type=”text/css” media=”all” href=”./responsive.css” />
<script src=”https://booking.obehotel.com:448/js/obehotel_search.js” ></script>
<div id=”theme-search”>
<div id=”obehotel-content-form”><div id=”obehotel-form-load” class=”load”></div></div>
<div id=”obehotel-content-results”><div id=”obehotel-results-load” class=”load”></div></div>
</div>
<script>
jQuery191 = jQuery.noConflict(true);
jQuery191(function($) {
obehotelSearch.hotel = 61;
obehotelSearch.lang = ‘es’;
obehotelSearch.vertical = 1;
obehotelSearch.backgroundcolor = ‘rgb(64,159,255)’;
obehotelSearch.bordercolor = ‘rgb(64,159,255)’;
obehotelSearch.buttoncolor = ‘rgb(64,159,255)’;
obehotelSearch.open_new_window = 1;
obehotelSearch.return_url = ‘hotelprincesasolar.com’;
obehotelSearch.noConflictVar($);
obehotelSearch.generateSearchForm();
});
</script>and now the mega menu doesn’t work, the sub-menues are not showed.
Any suggestion?
Many thanks.
Marco
Ninja Lead ModeratorNinja Lead
- Join date:
- November 2014
- Posts:
- 16064
- Downloads:
- 310
- Uploads:
- 2864
- Thanks:
- 341
- Thanked:
- 3854 times in 3563 posts
February 24, 2015 at 9:20 am #560497Right now its difficult to guess the issue and give solution to you. You need to pm me URL of your site and admin login. I might be able to help you out then.
Ninja Lead ModeratorNinja Lead
- Join date:
- November 2014
- Posts:
- 16064
- Downloads:
- 310
- Uploads:
- 2864
- Thanks:
- 341
- Thanked:
- 3854 times in 3563 posts
February 26, 2015 at 7:52 am #560790marco17 Friendmarco17
- Join date:
- January 2009
- Posts:
- 229
- Downloads:
- 17
- Uploads:
- 36
- Thanks:
- 26
- Thanked:
- 3 times in 2 posts
February 26, 2015 at 1:06 pm #560814Now it is ok.
Try again.
Marco
Ninja Lead ModeratorNinja Lead
- Join date:
- November 2014
- Posts:
- 16064
- Downloads:
- 310
- Uploads:
- 2864
- Thanks:
- 341
- Thanked:
- 3854 times in 3563 posts
February 27, 2015 at 5:34 am #560891<em>@marco17 460499 wrote:</em><blockquote>Now it is ok.
Try again.
Marco</blockquote>
I disabled Reservas Online module the js problem on your site is gone, you can pm me FTP account of your hosting. I will add some custom code directly on your site hope it helps.
marco17 Friendmarco17
- Join date:
- January 2009
- Posts:
- 229
- Downloads:
- 17
- Uploads:
- 36
- Thanks:
- 26
- Thanked:
- 3 times in 2 posts
March 3, 2015 at 3:32 pm #561423I sent you the ftp details.
Many thanks
Marco
Ninja Lead ModeratorNinja Lead
- Join date:
- November 2014
- Posts:
- 16064
- Downloads:
- 310
- Uploads:
- 2864
- Thanks:
- 341
- Thanked:
- 3854 times in 3563 posts
March 4, 2015 at 8:25 am #561527<em>@marco17 461297 wrote:</em><blockquote>I sent you the ftp details.
Many thanks
Marco</blockquote>
I tried to check the problem js on your site but https://booking.obehotel.com:448/js/obehotel_search.js file does not compatible with Mootools and it was defined $ method and conflicted with Mootools.
In this case, you can contact with owner extension maybe you will get best answer from there.
marco17 Friendmarco17
- Join date:
- January 2009
- Posts:
- 229
- Downloads:
- 17
- Uploads:
- 36
- Thanks:
- 26
- Thanked:
- 3 times in 2 posts
March 10, 2015 at 3:45 pm #562439Many thanks.
Marco
AuthorPostsViewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)This topic contains 8 replies, has 2 voices, and was last updated by marco17 9 years, 8 months ago.
We moved to new unified forum. Please post all new support queries in our New Forum
Problem with menu with js code
Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)